Deschiderea relatiilor si in Republica Moldova


previous arrow
next arrow

Deschiderea relatiilor si in Republica Moldova

Intre 5-8 mai 2015,  la invitatia facuta de autoritatile locale  si a interesului crescut manifestat de mediul de afaceri, s-a efectuat o deplasare in Republica Moldova.  Scopul vizitei a fost cunoasterea potentialilor parteneri din zona Moldovei si alaturarea acestora la relatiile stabilite intre Romania si Republica Coreea, de catre Open Bridge Consortium, prin fondarea Open Bridge Moldova.

Punctul principal a fost si ramane raionul si orasul Cimislia, unde au avut loc intalniri cu conducatorii acestora, precum si cu specialistii din domeniile cultura si investitii, conducatori ai institutiilor de cultura, educatie, sport si tineret. De asemenea, a avut loc si o intalnire cu mediul de afaceri din regiunea Sud si reprezentanti ai ADR Sud, la proaspat infiintatul incubator de afaceri din Cimislia.

In ultima zi a vizitei, ca urmare a identificarii oportunitatilor de colaborare, a fost incheiat un acord de cooperare, intre Open Bridge Consortium pe de o parte si Primaria orasului Cimislia si Consiliul Raional Cimislia de cealalta parte. (Foto: Valentina Musteata)

Alte referinte