Prezentare Turistica a Romaniei la Seoul-Romania Touristic Opportunities Presentation in Seoul


 

20150128_133606

Ambasadorul Romaniei la Seoul, Excelenta Sa, D-l Calin Fabian

Ambasadorul Romaniei la Seoul, Excelenta Sa, D-l Calin Fabian

In data de 28 ianuarie 2015, la Ambasada Romaniei in Republica Coreea, a avut loc o prezentare a oportunitatilor turistice romanesti, urmata de o degustare de vinuri si feluri traditionale de mancare romaneasca. La eveniment, au fost prezenti reprezentanti ai operatorilor de turism din Coreea de Sud, precum si importatori de vinuri.

Cu aceasta ocazie, au fost inmanate participantilor exemplare ale publicatiei Transilvania Outlook, in care sunt prezentate atat trasee si obiective turistice din Transilvania si Maramures, si in special din judetul Cluj, cat si regimul special pe care il are Cluj-Napoca in anul 2015, ca si Capitala Europeana a Tineretului.

Tot in aceste zile, Transilvania Outlook, editia 4, a ajuns in Franta, Brazilia si India, primind aprecierea cititorilor ca fiind unul din cele mai bune materiale de informare si promovare primit.
Revista Transilvania Outlook este realizata de echipa Open Bridge Consortium si voluntari si face parte din Proiectul Transilvania Center in Coreea de Sud, proiect realizat cu sprijinul Primariei si Consiliului Local Cluj-Napoca.
(Photo Credit: Alexandra Nichita)[:]