Misiune


OPEN BRIDGE CONSORTIUM este persoana juridica romana, fara scop lucrativ, apolitica, nonguvernamentala si nonprofit formata dintr-o retea de persoane fizice si juridice, alte organizaţii guvernamentale sau non-guvernamentale, si are drept scop sprijinirea dezvoltarii activitatilor economice, culturale, turistice, de mediu si sanatate intre Romania si Coreea de Sud, si in principal dintre Cluj-Napoca si Suwon.

Avand la baza relatiile stranse de colaborare dintre Primaria Cluj-Napoca si Primaria Suwon, OPEN BRIDGE CONSORTIUM isi propune sa contribuie activ la dezvoltarea relatiilor culturale, turistice si economice dintre cele doua orase infratite si intre Romania si Coreea de Sud.
OPEN BRIDGE CONSORTIUM isi propune sa faciliteze companiilor clujene accesul la tehnologia si materiile prime pe care le are de oferit economia coreana. Acest proiect este important prin faptul ca permite crearea unei platforme prin care un numar mult mai mare de companii clujene sa aiba acces la informatii, date, legaturi si contacte cu potentiali parteneri de afaceri din Corea de Sud.