[:ro]Business MatchMaking Cluj 2013[:]


[:ro]Joi, 9 Mai 2013, Open Bridge Consortium, in parteneriat cu Primaria Municipiului Cluj-Napoca, a organizat, incepand cu ora 9.00, in Sala de Sticla a Primariei Cluj-Napoca, a 10 editie a intalnirilor 1 la 1, intre companii selectate din Cluj-Napoca si Suwon City. 

La acest eveniment au  participat 5 companii din Coreea de Sud, si companii din Cluj-Napoca.

Evenimentul a fost deschis de catre D-l Emil Boc, primarul Municipiului Cluj-Napoca, care a urat un bun venit calduros delegatiei coreene, oferind de asemenea un buchet de flori conducatoarei delegatiei.

Au participat companiile coreene:   

 Aqurus- producator de accesorii pentru IPad, IPhone si smartphone, testere, precum si solutii de docking pentru evitarea radiatiilor SAR.

Enebrain– producator de module de alimentare si surse cu semiconductori pentru iluminatul cu LED, accesorii smart pentru autovehicule

Prime Solution– producator de aparataj electric, pentru panouri electrice si panouri de control, surse de alimentare si protectii pentru retelele electrice.

Evertree– aceasta companie si-a prezentat produsele de sterilizare microorganisme pentru carti, destinate locurilor publice, precum si solutii de digital signage. 

JD Sound– a venit cu un aparat care practic este un pupitru miniaturizat si portabil pentru DJ. 

Dintre cele mai importante companii romanesti participante s-au numarat: Dass Engineering, Evopro Engineering, Electrogrup, Energobit, Select IT, Total PC Systems, Vitacom, Trans Data Instal, acestea fiind doar cateva dintre cele care au participat. 

Acest eveniment s-a bucurat de un interes deosebit, atat pentru companiile romanesti cat si cele sud-coreene, prelungindu-se sesiunea de intalniri si in acest an. Dupa incheierea celei de-a 10-a editii de Business Matchmaking Cluj-Suwon, delegatia a parasit a doua zi, Cluj-Napoca.[:]